El Terminalli Restoran Adisyon Sistemleri

/
0 Yorumlar
Siparişlerinizi kâğıt kalem (Kaptan order) yerine el terminalleri ile ekranlardaki resimli menü, grafik menü ya da ürün listesinden seçerek kolay, hızlı ve hatasız şekilde alabilirsiniz.
Alınan siparişler mutfak ve barlardaki tanımlı yazıcı ya da ekranlara tüm detayları ile anında, hatasız şekilde iletilir, böylece servis çok daha hızlı ve eksiksiz yapılır.
Sipariş edilen ürün bazında açıklama bilgileri (az pişmiş, buzlu v.b )girebilir, bu bilgilerin seçmeli menü olarak gelmesini sağlayabilirsiniz.
El terminalleri kullanılarak alınan siparişler üzerinde iptal, ikram ve ödenmez gibi değişiklikler aynı ekran üzerinde kolayca yapılabilir.
Almış olduğunuz siparişlerin marş sırasını müşterinizin durum ve isteğine göre o anda belirleyebilir, marş butonuna bastığınızda hangi ürünün hazırlanması gerektiğini tanımlı ekran ya da yazıcılara (mutfak, bar) anında gönderebilirsiniz.
Garsonlar siparişin hazırlanması ve iletilmesi için vakit kaybetmeyeceğinden aynı süre içerisinde müşterilerle daha fazla ilgilenebilir.
Garson sorumluluğu altındaki masaların olduğu bölümden hiç ayrılmayacağı için müşteriler siparişlerini beklemeden anında verebilir.
Hazırlanan ürün bilgileri mutfak/bar ekranından ilgili satıra dokunularak el terminallerine mesaj olarak gönderilebilir.
Rezervasyonları masa planı üzerinden takip edebilirsiniz.
El terminali üzerindeki masa planından rezervasyonlu olan masa seçilerek rahatça işleme alınabilir.
Garsonlar yetkileri dâhilinde sorumlu oldukları masalar üzerinde masa birleştirme ve ayırma işlemi yapabilirler.
Fiyatlar otomatik olarak hesaplandığı için kasaya ve adisyona hatasız geçer.
Siparişlerin mutfağa gönderilmesi ve takibi el terminalleri ile yapıldığı için, işletme içerisindeki gürültüyü ve garson hareketini azaltır.
Her bir kullanıcı için farklı yetkiler ve kullanım şekilleri belirleyebilir, kullanıcı bazlı masa planı oluşturabilirsiniz.
Bir el terminalini birden fazla kullanıcı belirlenmiş farklı ayar ve yetkiler ile kullanabilir.
Arka büro Yönetim Programı ile yapılan değişiklikler (kullanıcı yetkilendirme, adisyonlarda değişiklik yapabilme v.b) anında el terminallerinde etkili olur.
Garsonların hangi ürünlerden sipariş verebileceğini, hangi adisyonları görebileceğini ve değişiklik yapabileceğini, hangi masalar için sipariş alabileceğini belirleyebilirsiniz.
Arka büro Yönetim Programı sayesinde menüde ürün ya da fiyat değişikliği yapabilir, ürün ekleyebilir yada çıkarabilir, bu değişikliği anında el terminallerine yansıtabilirsiniz.
Garsonlar el terminallerinden açık olan adisyonu ve dilediğiniz kadar arttırabileceğiniz ödeme seçeneğini seçerek hesap kapama işlemini gerçekleştireceği için hesapta asla yanlışlık olmayacak, böylece işletmeniz %100 müşteri güveni kazanacaktır.
Ödeme sırasında el terminalleri kullanılarak garsonlara verilmiş yetkiler dahilinde hesap ayırma işlemi yapılabilir.

  • Ekran ve Wi-fi açıkken tek şarjda 12 saat kesintisiz - Sürekli ve Güvenli çalışma
  • Kullanıcılar için sistem ayarlarına erişim kısıtlaması (Ekran , veritabanı, oyunlar ...vs)
  • Hızlı Wi-Fi roaming (1sn'den az),roaming seviyesini ayarlama, uyku modundayken bile Wi-Fi bağlantısında kalma
  • Standart 1400 mAh batarya (12 Saat) veya Opsiyonel 2800 mAh Batarya (24 Saat) ile 6'lı Pil şarj cihazı


İlginizi çekebilir

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.